trouwlocatie
Altijd reden
voor een feestje
trouwlocatie
Voor elk feestje
hangen wij de slingers op

Een zaal huren voor elk feestje, dat doet u bij Den Kaat

Het maakt niet uit of er een reden is of niet: een feestje geven is altijd leuk. En een feestje in een thema maakt uw avond nog leuker. Bij ons zalencentrum in Drenthe hebben we al voor u nagedacht en is er de mogelijkheid om een feest geheel in thema te geven. Het enige wat u hoeft te meenemen is uw goede humeur. 

arrangementen Drenthe, vergaderen Drenthe, feesten Drenthe

Feesten in Drenthe

Het is weer eens iets anders: een feestje geven in Caribisch thema of in Middeleeuwse stijl. Het maakt uw feestje niet alleen uniek, maar ook memorabel. Daar helpen wij u graag bij en dus huurt u bij ons een zaal met een compleet verzorgd arrangement. U kiest uit een aantal ‘standaard’ arrangementen of draagt een eigen suggestie aan. Zo gaat u gegarandeerd een leuke avond of dag tegemoet.

De feestjes zijn zowel geschikt voor familiefeesten als voor bedrijf- en bruiloftsfeesten.

Een geheel verzorgde avond

Bij onze compleet verzorgde arrangementen wordt de prijs al vooraf met u afgesproken. Deze prijzen zijn inclusief eten, drinken en entertainment. 

Mocht u zelf een pakkend idee hebben voor een thema? Wij bespreken graag met u hoe we het beste uw wensen kunnen realiseren.

Feestjes in stijl

We hebben uiteenlopende thema’s waar voor elke feestganger iets geschikts tussen zit. Voor het diner is er de keuze voor een barbecue of een warm en koud buffet. U geeft het feestje, wij verzorgen de rest.

Onze arrangementen:

  • Hollandse spelen: een spellencircuit bestaande uit 11 spellen, geschikt voor alle leeftijden.
  • Mini-midgetgolf: sla een hole in one op 9 verschillende banen.
  • Country Nights: probeer doel te treffen in de schietsalon of ga een potje armworstelen. Howdy!
  • Casino Nights: oefen vooral uw pokerface voor deze avond. Waag een gokje bij spellen zoals Blackjack en Roulette.
  • Caribbean dreams: voor een zwoele avond bent u eventjes niet langer in Drenthe, maar in Cuba. Dans de salsa, bespeel een djembee of win een spannend potje poker.
  • Classic party: alle hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 komen voorbij. Haal die flowerpower broeken en blazers met schoudervullingen maar uit de kast.
  • Maffia-feest: voor een gevaarlijke avondje uit met een dodelijke afloop. Iedereen kan de moordenaar zijn in dit Cluedo-achtige moordspel.
  • Middeleeuws feest: wordt geridderd, leer boogschieten en verover een jonkvrouw.